GRČKA
 
Postojbina evropske civilizacije, Grčka je prebogata kulturno istorijskim nasleđem. Bez obzira da li ste se opredelili za letovanje na kontinentalnom delu ili je vaš izbor neko od prelepih ostrva - uzbudljive priče iz antičkog doba vas očekuju.
 
 
 
Zakintos
 
 
         
     
 
ŠPANIJA
 
Jedna od zemalja koje imaju najlepše plaže sveta. Ako tome dodamo i dugu tradiciju ugostiteljstva i veoma razvijenog turizma, onda je letovanje u Španiji nešto što svakako morate iskusiti.
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ITALIJA
 
Obilazeci njene obale shvatićete zašto je asocijacija na ovu prelepu zemlju opuštanje tela i duše. Ukusi, mirisi, pejzaži, ljudi… sve to čini Italiju elegantnim predstavnikom Mediterana.
     
 
 
 
 
 
         
     
 
TURSKA
 
Luksuz, raskoš, besprekorno isplaniran „All Inclusive“ koncept u odličnim hotelskim kompleksima, raznovrsni sadržaji, izraženi prirodni kontrasti i mistika orijenta – ovo su aduti turske rivijere.
     
 
 
         
     
 
EGIPAT
 
Egipat nisu samo piramide i kulturno istorijski spomenici, vec je to i predivno Crveno more, ronjenje, interesantan nocni život, liksuzni hoteli i restorani, romanticna krstarenja Nilom kao i bogat kulturni život.
     
 
 
 
 
 
 
         
     
 
KIPAR
 
Sredozmena mediteranska klima čini ga jednom od najtoplijih ostrva sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. 
     
 
 
         
     
 
MALTA
 
Duboko plavo more u kontrastu sa obalom zlatno žute boje, praistorijski hramovi, skrivene uvale, litice sa kojih se pružaju pogledi na pučinu koji zaustavljaju dah - to je Malta.
     
 
 
 
 
 
 
         
 
 
 
Web sajt turističke agencije “DREAM TRAVEL” je informativnog karaktera.
Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih.
Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-maila ili lično.
HVALA NA RAZUMEVANJU