IZDVAJAMO        
         
         
         
         
       
       
   
 
 
BEČ
 
Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od omiljenih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.
     
4 dana / 3 noći
od 169 €
  Detaljnije >>  
 
     
 
 
PRAG
 
Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.
     
5 dana / 4 noći
od 216 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
PARIZ
 
Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 
     
5 dana / 4 noći
365 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
ATINA
 
Moderna Atina je veliki i kosmopolitski grad, dok je starogrčka Atina bila moćna država i poznati obrazovni i filozofski centar. Grad je dobio ime po boginji zaštitnici – Atini. Često se naziva kolevkom zapadne civilizacije zbog svojih kulturnih doprinosa tokom IV i V veka pre nove ere.
     
4 dana / 3 noći
od 199 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
AMSTERDAM
 
Grad muzeja, kanala, brodića i mostova, šarenih kućica karakteristične holandske arhitekture, tolerancije i različitosti, istorije, zabave, grad biciklista i odličnog prevoza, sira i piva. Sve to, ali i još mnogo toga krije ova moderna, užurbana prestonica Kraljevine Holandije, koja se jednostavno mora videti i doživeti.
     
4 dana / 3 noći
od 249 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
RIM
 
“Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije.
     
5 dana / 4 noći
od 189 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
MADRID
 
Sa svojih blizu četiri miliona stanovnika, burnom istorijom i bogatom tradicijom, ovaj grad se ubraja u najlepše evropske metropole. Savremenom putniku, Madrid može mnogo toga da ponudi: počev od velelepnih trgova, širokih bulevara, brojnih muzeja, prelepih parkova, pa sve do velikog broja restorana, barova i diskoteka sa bogatim noćnim životom.
     
4 dana / 3 noći
od 229 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
CIRIH
 
To je grad koji već nekoliko godina za redom osvaja laskavu titulu "najbolji grad za život", a za koji posetioci često znaju da kažu kako je to ustvari, tipičan švajcarski grad-miran, okrepljujući, neverovatno čist, ali i skup.
     
4 dana / 3 noći
od 268 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
BERLIN
 
Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad lepih i prijatnih ljudi, grad umetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posetiocima. Bogata istorija, kulturno istorijski spomenici, muzeji-barovi, pivnice, pabovi, skvotovi, grafiti, napuštene umetničke kolonije, komore, bunkeri i skloništa iz Drugog svetskog rata… 
     
5 dana / 4 noći
od 257 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
LISABON
 
Otkrijte jedan od najlepših i najautentičnijih glavnih gradova Evrope – Lisabon, grad sa dušom i muzikom fada.
     
5 dana / 4 noći
od 282 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
BARSELONA
 
Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci.
 
     
4 dana / 3 noći
od 340 €
  Detaljnije >>  
 
         
 
 
 
Web sajt turističke agencije “DREAM TRAVEL” je informativnog karaktera.
Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih.
Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-maila ili lično.
HVALA NA RAZUMEVANJU