IZDVAJAMO        
         
         
         
         
         
    Pogledaj sve >>  
   
 
 
BEČ
 
Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od omiljenih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.
     
5 dana / 2 noći
od 65 €
  Detaljnije >>  
 
     
 
 
BUDIMPEŠTA
 
Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sent Andreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.
     
3 dana / 2 noći
od 49 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
PRAG
 
Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.
     
6 dana / 4 noći
od 65 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
PARIZ
 
Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 
     
9 dana / 4 noći
od 209 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
MILANO
 
Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Kao modni centar privlačan je za kupovinu – tu su Armani, Versaće, Prada, Guči, Dolče i Gabana i brojni drugi svetski poznati dizajneri. Grad je, i svetska prestonica nameštaja i kućnih potrepština. Posetite Milano, najveći modni centar Evrope.
     
5 dana / 2 noći
od 79 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
FIRENCA
 
Obiđite neke od najlepših gradova romantične Toskane. Doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg gde se održava „palio“- trka konja u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, Krivi toranj u Pizi.
     
5 dana / 2 noći
od 99 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
VENECIJA - 5 dana
 
Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i “šopingujte“ kao nekada.
     
5 dana / 2 noći
od 59 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
VENECIJA - 4 dana
 
Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i “šopingujte“ kao nekada.
     
4 dana / 1 noć
od 39 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
TOSCANA I CINQUE TERRE
 
Magična Toskana predstavlja jednu od najdramatičnijih regija Italije... Njena istorija, monumenti, pejzaži, prosto oduzimaju dah. Iz ovog dela na svoje putešestvije svetom krenuli su humanizam i renesansa. Očekuje nas jedna neverovatna priča o usponu i padu Fiorentine, intrigama Medičijevih, sjaju i bogatstvu jedne epohe...
     
6 dana / 3 noći
139 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
RIM
 
“Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije.
     
6 dana / 3 noći
od 109 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
DVORCI BAVARSKE
 
Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini - Bavarska. Ove građevine su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih događaja a u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. 
     
6 dana / 3 noći
od 159 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
ŠPANIJA-FRANCUSKA-ITALIJA
 
Obiđite najlepše gradove Meditarana... 
 
     
10 dana / 5 noći
od 229 €
  Detaljnije >>  
 
 
 
 
Web sajt turističke agencije “DREAM TRAVEL” je informativnog karaktera.
Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih.
Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-maila ili lično.
HVALA NA RAZUMEVANJU