IZDVAJAMO        
         
         
         
         
         
    Pogledaj sve >>  
   
 
 
PRAG
 
Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.
     
6 dana / 4 noći
od 89 €
  Detaljnije >>  
 
     
 
 
BUDIMPEŠTA
 
Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sent Andreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.
     
3 dana / 2 noći
od 49 €
  Detaljnije >>  
 
         
 
IZDVAJAMO        
         
         
         
         
       
    Pogledaj sve >>  
   
 
 
FIRENCA
 
Obiđite neke od najlepših gradova romantične Toskane. Doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg gde se održava „palio“- trka konja u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, Krivi toranj u Pizi.
     
5 dana / 3 noći
199 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
TOSKANA
 
Toskana je jedna od najromantičnijih regija Italije.Obiđite neke od najlepših gradova Toskane. Doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg gde se održava „palio“- trka konja u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, čuveni gradić Luku....
     
5 dana / 3 noći
199 €
  Detaljnije >>  
 
         
 
IZDVAJAMO        
         
         
         
         
       
    Pogledaj sve >>  
   
 
 
MILANO
 
Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Kao modni centar privlačan je za kupovinu – tu su Armani, Versaće, Prada, Guči, Dolče i Gabana i brojni drugi svetski poznati dizajneri. Grad je, i svetska prestonica nameštaja i kućnih potrepština. Posetite Milano, najveći modni centar Evrope.
     
5 dana / 3 noći
189 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
AMSTERDAM
 
Grad muzeja, kanala, brodića i mostova, šarenih kućica karakteristične holandske arhitekture, tolerancije i različitosti, istorije, zabave, grad biciklista i odličnog prevoza, sira i piva. Sve to, ali i još mnogo toga krije ova moderna, užurbana prestonica Kraljevine Holandije, koja se jednostavno mora videti i doživeti.
     
4 dana / 3 noći
295 €
  Detaljnije >>  
 
         
 
IZDVAJAMO        
         
         
         
         
       
    Pogledaj sve >>  
   
 
 
NAPULJ-SORENTO-KAPRI
 
Napulj je treći po veličini grad u Italiji. Poznat je po nizu posebnosti: obližnjem vulkanu Vezuv i drevnoj Pompeji. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije.
     
5 dana / 4 noći
od 299 €
  Detaljnije >>  
 
       
   
 
BERLIN
 
Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad lepih i prijatnih ljudi, grad umetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posetiocima. Bogata istorija, kulturno istorijski spomenici, muzeji-barovi, pivnice, pabovi, skvotovi, grafiti, napuštene umetničke kolonije, komore, bunkeri i skloništa iz II svetskog rata…
     
5 dana / 4 noći
od 305 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
LISABON
 
Otkrijte jedan od najlepših i najautentičnijih glavnih gradova Evrope – Lisabon, grad sa dušom i muzikom fada.
     
5 dana / 4 noći
od 249 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
MOSKVA I ST. PETERSBURG
 
Jedna od najpopularnijih destinacija na svetu. Privlači svake godine milione turista iz celog sveta svojom lepotom, prelepim građevinama i fenomenalnim mestima za zabavu i nezaboravan provod.
     
8 dana / 7 noći
od 555 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
DUBAI
 
Ujedinjeni Arapski Emirati, najčešće jednostavno nazivani Emirati, su jedna od najmlađih i najmodernijih zemalja Bliskog Istoka.
     
5 i 7 noći
USKORO
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
MALDIVI
 
Unikatna priroda, nepregledne plaže belog peska, jedinstven podvodni svet i odmereni luksuz čine Maldive idealnim i primamljivim za svakog putnika.
 
Individualni program
     
5, 7 i 9 noći
od 685 €
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
ŠRI LANKA
 
Šri Lanka ili bivši Cejlon, nalazi se u južnoj Aziji, na tropskom ostrvu, pozicionirana južno od susjedne Indije, koja je imala veliki uticaj na razvoj ove zemlje.
     
 dana /  noći
USKORO
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
TAJLAND
 
Tajland se nalazi u središnjem delu Indokine. Poznat kao zemlja orhideja, mističnih reka, nepreglednih tropskih šuma i raskošnih hramova.
     
 dana /  noći
USKORO
  Detaljnije >>  
 
 
 
 
Web sajt turističke agencije “DREAM TRAVEL” je informativnog karaktera.
Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih.
Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-maila ili lično.
HVALA NA RAZUMEVANJU