Pojam wellness označava fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu. Dakle, do wellnessa kao stila života možemo doći samo ukoliko prihvatimo zdrave i kvalitetne načine življenja.Ono što je kod wellness filozofije važno, jeste činjenica da ona počiva na tradicionalnim metodama, koje su u iste svrhe primenjivane još u antičko doba, a dopunjena je savremenim načinima opuštanja i relaksacije.
Nije važno da li je proleće, leto, jesen ili zima. Nije važno ni da li ste uspeli da dobijete duži odmor. Dovoljan je samo produženi vikend i spremnost na potpuno opuštanje. Na vama je samo da odaberete hotel koji sadržajima može ispuniti sve vaše kriterijume, a u našem okruženju imate zaista odličan izbor.
          Savremeno doba donosi nam inovacije, razne prečice i olakšice, moderne načine prevazilaženja prepreka, ali i sve brži životni tempo. U toj žurbi, često gubimo kontrolu nad vremenom i ne shvatamo kako nam je zapravo samo malo dovoljno da bismo se osećali bolje. Umor, stres, nedovoljno snage za sve što vas očekuje postale su nezaobilazne kategorije - Wellness & Spa odmor idealan je način da za samo par dana obnovite svoju energiju i povratite elan.
 
          Uživajte u najboljim Wellness i Spa centrima u okruženju! 
 
         
     
 
SLOVENIJA
 
U obilju Wellness i Spa centara Slovenije, pod sloganom "Sa prirodom do zdravlja", razvijena je najsavremenija ponuda u oblasti wellnessa, kao i mnogi programi za očuvanje zdravlja. Ovde možete da provedete prijatan odmor, da učinite nešto za sebe, kako biste poboljšali svoju psihičku i fizičku kondiciju.
     
 
 
 
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
MAĐARSKA
 
Mađarska je panonska zemlja koju bi smo mogli slobodno zvati i zemljom termalnih izvora. Kroz istoriju, banje su igrale važnu ulogu u razvoju turizma. Tradicija korišćenja termalnih izvora u Budimpešti duga je skoro 2000 godina a grad ima najveći broj termalnih izvora od svih svetskih prestonica.
     
 
 
 
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
SRBIJA
 
Većina banja nalazi se u podnožju planina, okružene su šumom, zaštičene od vetrova, imaju blagu klimu i predstavljaju ekološki čiste sredine. Mir, tišina, tretmani sa blatom, kupanje u lekovitoj vodi, zbog boljeg zdravalja, samo su neki od razloga zbog kojih sve više turista svoj odmor porovdi ovde.
     
 
 
 
  Detaljnije >>  
 
         
     
 
CRNA GORA
 
Crna Gora, danas je pravi biser mediterana, posebno zbog svojih prirodnih lepota. Otkrijte mesto gde kombinacija mirisnog vazduha, tople vode, egzotičnih terapija i tretmana i izvanrednog okruženja predstavlja predivno spa iskustvo.
     
 
 
 
  Detaljnije >>  
 
 
 
 
Web sajt turističke agencije “DREAM TRAVEL” je informativnog karaktera.
Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih.
Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-maila ili lično.
HVALA NA RAZUMEVANJU